Zonnige Hemelvaartdag-rit 2017

Om 11.00u verzamelden we ons bij de Needse molen om van daaruit achter Derk en Tineke de Vries aan te pruttelen. De familie De Vries had zich aangeboden om deze tocht uit te zetten, ….garantie dus op mooie weggetjes en paden waar menig Vlearmoes Angel het bestaan nog niet van wist.

De weergoden waren ons vandaag goed gezind. Het was echter al na een kilometer of 3 dat Dick Abbink met brommerpech helaas al af moest haken. De eerste stop hadden we bij Camping Groot Willink achter de Hambroekplassen. Na een half uurtje vertrokken we onder grote belangstelling van de eigenaar en een enkele campinggast weer verder richting Borculo. Met nog een korte stop achter Geesteren was het de tuin van Den Haller te Diepenheim waar we een welverdiend biertje mochten nuttigen. Jan Willem heeft in tussentijd met zijn mini-solexje (wederom) de strijd moeten opgeven en is voortijdig al stapvoets pruttelend richting Neede getogen.

Na 42 kiometer te hebben geprutteld hebben we eenmaal terug in Neede nog even gezellig nagebabbeld bij Café De Ruif. We bedanken de deelnemers, Henk voor het berijden van de bezemwagen, Aldrik voor de navigatie en uiteraard de familie De Vries voor het uitzetten van weer een prachtige tocht.

Klik hier voor alle foto’s.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.