Den Woesten Midzomeravondtocht der Angels

In een tropische avondhitte vertrokken we vandaag onder de bezielende begeleiding van onze navigatoren Gerco en Ronnie om 18.30u vanaf het verkoelende ijsbaantje op ons oude marktplein.

De navigatoren beloofden dat het cultureel historische tocht zou worden. Cultureel werd het al na ca. 5 km. toen we van Gerco een rondleiding kregen door het nieuw te bouwen/renoveren B&B Hotel in het voormalige Gemavo-gebouw te Eibergen.

Vervolgens togen we via stoffige (woeste) paden richting onze oosterburen waar deze tocht volgens onze navigatoren grensverleggend zou worden (zie den rode cirkel in den afbeelding hieronder). De Vlearmoes Angels hebben hiermee wederom een stukje nieuwe internationale historie geschreven.

Vervolgens togen we vanaf de Prüse in een heerlijk avondzonnetje weer richting Neede. Het sproeiertje van Stephan kon de lage zon op deze langste dag echter niet verdragen en moest (samen met Stephan) gebruik maken van onze bezemwagen. Deze werd overigens (samen met Frank) bestuurd door ons meest inventieve lid Hennie.

We danken Gerco en Ronnie voor het uitzetten (6,5 uur) van deze rit die we volgens enkelen van ons in een veel te hoog verbluffend tempo in maar slechts 3,25 uur hebben volbracht (statistieken: Klik hier). Uiteraard ook Frank en Hennie bedankt voor het rijden van de bezemwagen en de uitstekende verzorging van de catering onderweg.

Al met al een gezellige mooie tocht (waarbij onze navigatoren met het uitzetten het zelfs dubbel gezellig moeten hebben gehad 🙂 )

Klik hier voor alle foto’s.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.