Vlearmoes Angels door het stof

Het enige element om deze dag niet als een 100% topdag te mogen bestempelen  had iets te maken met ene Max die met het 10-voudige van onze snelheid ook z’n rondjes reed.
Qua deelname, route en weer mogen ook wij deze dag toch ook echt wel als 100% topdag zien. (13 deelnemers)
Niet dat het onze gewoonte is om deelnemers persoonlijk te benoemen. Voor ons (en zichtbaar ook voor hemzelf) was het wel fantastisch dat ook Gerard deze rit nog vol plezier en genot mee mocht tuffen.
De rit was ditmaal uitgezet door onze eigen solex-dokter Derk. Voor onze club is Derk niet alleen de man die de Solex van binnen en buiten kent, maar daarnaast door zijn kilometers lange ervaring ook de juiste paden weet te berijden. Derk leidde ons de eerste kilometers zuidelijk via de oude, maar oooh zo mooie kerkepaden, zuidwaarts. ( Stof?? ….viel mee. Wel veel stof wanneer collega-solexrijders die voor je rijden vogelpoep onder hun zolen weg trachten te schuren )-: )

20210905_114017Eerste stop bij een bruggetje over de Slinge: Was weliswaar een ‘druk’ kruispunt qua fietsers van zgn. knooppunten, …..maar daarentegen ook wel weer fantastisch om complimenten en lachende gezichten te ontvangen van al deze passanten.

Op precies de helft van de rit was het onder de rook van de kathedraal van het oosten bij “Het witte paard” in Zieuwent waar door een lieftallige jongedame de lunch werd geserveerd.
Uit protest over de deze week ontstane ophef over Martien Meiland en zijn Solex-gebruik dronken wij overigens deze dag uitsluitend drankjes die overwegend bestonden uit water. Hulde daarvoor !!
Na Zieuwent nog een kleine stop (niet voor, maar achter Beltrum), ….voor de Formule 1 liefhebbers een trigger om deze stop kort te houden. Streeftijd helaas mislukt.
De terugweg leidde ons echter door het normaliter zo rustige Beltrum. Bij deze onze excuses voor het lichtelijk verstoren (??) van dit normaliter zo rustieke volksfeest.

Conclusie: Een prachtige dag, mooie route, mooi weer, een kerkepadenomzeilende bezemwagen (Joachim (in z’n Eendje)) …..en jawel 2 nieuwe leden, …wat ons ledental op maar liefst 35 brengt  !!!!

We heten Joep en Jeff van harte welkom bij onze club en wensen hun veel plezierige, gelukkige en veilige kilometers !!

Foto’s: Klik hier
Video: Klik hier

Route(s) downloaden: Klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.