Geen SEN, wel de eigen Oldtimer-rit

Onder normale omstandigheden zou in de Needse Sen-feestweek op de woensdagavond na de Jammarkt de door de SEN georganiseerde jaarlijkse Oldtimer-rit verreden worden. Dat de Sen-feesten ook dit jaar niet door konden gaan weerhield er ons niet van onze eigen Oldtimer-rit te rijden.
Met maar liefst 19 deelnemers, waaronder de na 8 jaar (!!!) durend brommerpech voor het eerst meerijdende Ed Bolster en gastrijders Joep en Marijn, verschenen we aan de start.
De route was ditmaal uitgezet door onze Benjamin Daan Rohof die hier duidelijk zijn ziel en zaligheid in heeft weten te leggen. Zijn vader Marco reed de bezemwagen.

20210818_190449

Niks Tomtom, navigatie of andere digitale hulpmiddelen, maar met een aantal A4-tjes in een regenhoes op het stuur gemonteerd leidde Daan ons langs mooie weggetjes en paadjes richting Rekken.
Hier hielden we onze eerste stop om vervolgens richting Haaksbergen verder te tuffen. Een enkeling had zich verkeken op de sterk dalende temperatuur in de avond en kon wel een opwarmertje gebruiken.
Bij “De Kornuiten” in Haaksbergen werd tevergeefs gepoogd de daar aanwezige terrasverwarming aan de praat te krijgen. Na aldaar de versnapering tot ons te hebben genomen was het zaak om nog voor het donker weer bij ons vertrekpunt “Café De Kroeg” uit te komen.

Zo kwamen we door de route iets in te korten nog voor de duisternis weer op onze plek terug en werd er nog even gezellig nagebabbeld over wederom een mooie rit.

De volgende rit, de “Hèhè, iedereen gevaccineerd-rit” van 5 september a.s., zal uitgezet worden door Derk de Vries die samen met zijn Tineke kan putten uit de ervaring van door de jaren heen maar liefst ruim 30.000 km. verreden Solex-kilometers.
Daarnaast gaven Diana en Tineke aan de Bokbier-tocht van 17 oktober uit te willen zetten. We verheugen ons allen op de daarbij aangekondigde workshop waar we hier verder niet op in zullen gaan 😉 .

We bedanken Daan voor het uitzetten van de rit, en paps voor het rijden van de bezemwagen die wederom niet ingezet hoefde te worden.

Klik hier voor de foto’s en hier om de route te bekijken of te downloaden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.