‘t is uitkijken op woensdagavond

Wat keken we allemaal uit naar deze avondrit op woensdag 13 juni. We verzamelden om 19.00u bij onze sponsor Vally’s. Ons kakelverse bestuurslid Hennie heeft vrijwel de gehele organisatie van deze rit op zich genomen. Hennie gaf zelf aan als vuurdoop wel uit te willen kijken naar een leuke avondrit.

Via het mooie Needse Achterveld kwamen we terecht bij ons eerste pauze: de nieuwe uitkijktoren van Neede. Even werd nog gesuggereerd om vanaf de grond een foto te maken van alle deelnemers op het bovenste platform van de toren, ….maar een enkeling gaf aan liever uit  te kijken naar een andere uitdaging. 🙂 

Na de pauze togen we verder achter Hennie aan. Via Haarlo tuften we verder naar het nieuwe uitkijkpunt “De Stokkersbarg” langs de nieuwe N18. Onze bezemwagen begeleide ons in deze perfect over het fietspad. Uiteraard is dit eigenlijk niet toegestaan, …..maar de chauffeur gaf aan wel goed uit te kijken dat er geen politie aan zou komen.

Bij het volgende uitkijkbouwsel aangekomen was het voor menig Vlearmoes Angel blijkbaar de eerste keer dat men vanaf dit punt op de nieuwe N18 uit kon kijken.

Op het laatste stukje huiswaarts op de oude bijna autoloze bekende Stokkersweg wist een enkele Angel vlakbij een weide met jonge kalveren deze al claxonnerend nog dermate te imponeren dat hij uit moest kijken de boer niet achter zich aan te krijgen.

Uiteindelijk vanwege de toch ietwat lage temperaturen keken we allemaal uit weer huiswaarts te tuffen richting één van onze sponsoren Vally’s.
Al met al een mooie rit, …..we kijken weer uit naar de volgende!!

Klik hier voor alle foto’s !!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.