Hemelse rit 2018

Op donderdag 10 Mei (Hemelvaartsdag) was onze jaarselijke  Hemelse Rit van de  Vlearmoes Angels gepland.
Om 10.30 verzamelden we ons op de parkeerplaats bij cafe de Olde Mölle alwaar we eerst koffie dronken met een koek, dit werd door René verzorgd.

Jammer dat Hennie met auto kwam, zijn rolstoel solex wilde thuis niet starten, deze wist natuurlijk dat er wat slecht weer voorspeld werd.
Achteraf viel het weer wel mee en bij thuiskomst middags heeft Hennie toch geprobeerd de solex te starten en jawel hoor, hij liep weer als een zonnetje !

Om precies 11.15 vertrekken we dan richting de Hontjerweg richting Markvelde. Na enkele kilometers stopte de solex van Hans ermee, deze werd op de bezem wagen gezet van Derk en bestuurd door Frank. De defecte solex is inmiddels vakkundig gerepareerd door Derk.

Ook hebben we tijdens deze stop nog even wat gedronken en hebben de rit vervolgd richting  Diepenheim. Daar aangekomen hebben we bij Irma’s cafe op het terras het e.a. genuttigd,
Het glaasje van Han bleek wel erg gauw leeg !! Hier werd rekening gesponsord door Hans.

We stapten weer op de solex richting Gelselaar en via Noordijk terug naar Cafe de Olde Mölle alwaar op het terras nog wat werd gedronken.

(René Drenten)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.