Er zat schot in de Tropical evening-tocht

Met het plannen van de data in het voorjaar is het altijd maar weer afwachten of benaming van deze tocht de lading zal dekken. In dit geval waren de weergoden ons fantastisch goed gezind. Met maar liefst 16 deelnemers en Alex in de bezemwagen togen we vanaf Vally’s richting Hengevelde. Even na Hengevelde was de eerste stop ingepland. De organisatie benutte deze stop om als totale afleiding maar eens een schietwedstrijd te organiseren. Nadat we (bijna) alle kogels uit het in het gras omgevallen kogeldoosje weer hadden verzameld bleek Diana verrassend tot onze schutterskoningin van 2018 gekroond te kunnen worden.

Nadat Geerdink Bruin onze frontman Hennie weer had aangeduwd tuften we met z’n allen via een mooie omweg weer richting Neede. Met het zakkende zonnetje (alleen de zee ontbrak) werd maar weer eens bevestigd dat het hier in het oosten van het land ook prachtig vertoeven is. Vlak voor Rietmolen bleek echter niet alleen Geerdink, maar ook het brommertje van Hennie dorst te hebben, met een 2e noodzakelijke tussenstop als gevolg.

Met een laatste zetje in de rug voor Hans kwamen we uiteindelijk zonder kleerscheuren weer netjes terug bij onze sponsor Vally’s alwaar de tocht nog even dunnetjes onder het genot van een drankje werd besproken. We danken alle deelnemers, Alex, Vally’s en de organisatie voor weer een schitterende tocht.

Klik hier voor alle foto’s of bekijk het onderstaande sfeervolle filmpje van deze tocht.
(Met dank aan Bram van het Youtube-kanaal “GewoonRood“)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.