SEN Oldtimerrit neemt vormen van de optocht aan

20230816_181546Ook dit jaar mochten wij als Vlearmoes Angels met onze Solexen weer onderdeel zijn van de jaarlijkse SEN-Oldtimerrit. Onze Solexdokter Derk, die ook fantastisch routes uitzetten kan, is door de SEN benaderd om de originele auto-/motorroute tot een voor ons acceptable 30 km. in te korten.
Met op het eerste oog nog meer deelnemers, maar zeker ook nog meer publiek, tuften we met 14 ‘Angels’ en 2 gastrijders tussen het overige motorgeronk trots mee. Waar we normaal gesproken moeten letten op moeilijk begaanbare weggetjes was het nu op uitsluitend verharde wegen zwaaien naar het in grote getale opgekomen, zo nu en dan als bij de optocht aan biertafels, terug zwaaiende publiek. 
Omdat onze bezemwagenrijder Hennie het volste vertrouwen in onze dokter heeft was dit daarnaast voor hem een mooie gelegenheid om bij voorbaat al één plaats op onze aanhanger in te nemen en zijn laatste aanwinst, een gerestaureerde Furet Automoto, te showen.
Zoals gebruikelijk is ook deze rit weer als solex- of fietsroute gratis als gpx voor uw fietsnavigatie te downloaden. We wensen alle downloaders veel plezier met het fietsen van deze route. We danken hierbij de ruim vierhonderd downloaders die hiervan de afgelopen twee maand al gebruik hebben gemaakt. Uiteraard vinden we het leuk hiervan na uw fiets- en/of Solextocht uw review te lezen ;-).

Alle foto’s: Klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.