Winderige maar ooh zo mooie Vakantie-rit

Voor vandaag hadden zich, ondanks vakanties en een zomerfeest in de regio, maar liefst 14 deelnemers ingeschreven die toch nieuwsgierig waren langs welke onbekende paden onze rit-uitzetter Derk ons vandaag weer zou leiden. Vlak voor vertrek mochten we ons peloton zelfs nog verblijden met de komst van Jan Willem en dochter Flore achterop. Jan Willem weet het Solex-virus toch al aardig op haar over te brengen.

Met 15 deelnemers en een windkracht 4 werden zo nu en dan de pk’s van onze brommertjes aardig op de proef gesteld.
Het vermoeden is er zelfs dat Derk tijdens het uitzetten van de rit de voorspellingen van Pelleboer in de gaten heeft gehouden zodat we het 2e gedeelte van de tocht de wind achter zouden hebben.
Met een horeca-stop op het bijna meest westelijke punt van de route bij de Witte Wieven in Zwiep was het 2e gedeelte met de wind in de rug: Ach , ….met de wind in de rug rijdt een Solex best wel redelijk vlug (terug). (Da’s een citaat)

We bedanken uiteraard de deelnemers, Derk voor het uitzetten van de rit en niet te vergeten Hennie, die door omstandigheden zelf niet mee kan rijden, maar toch weer de bezemwagen wil rijden.
De route is uiteraard via deze link weer in te zien en te downloaden.
NIEUW is dat de bezoeker (en downloader van één van onze prachtige ritten) daaronder een review achter kan laten.

Als laatste willen we u het vertrek van Jan Willem met dochterlief Flore niet onthouden. Klik hier voor het filmpje op ons kanaal en abonneert u.
(Als Solex-liefhebbers zijn meer woorden hierop toch overbodig? )

De foto’s: Klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.