Zonovergoten Bokbiertocht

Als afsluiter van het Solex-seizoen 2016 hebben we vandaag in een geweldig mooi herftszonnetje onze Bokbiertocht gereden. Ondanks het risico op het gure Nederlandse herfstweer waren er toch maar liefst 12 deelnemers die wouden weten waar Henk ons naar toe zou leiden. Onze voorzitter Henk leidde ons uiteindelijk in een tocht van zo’n 39 kilometer langs de mooiste wegen in de hoek Neede-Borculo-Lochem-Diepenheim-Neede.
Het was echter Frank Klaarmond’s brommertje die na ca. 10 km. onze bezemwagen, bestuurd door Eddy the Eagle, niet voor niets mee liet rijden. Maar gelukkig hebben we ook enkele technici (Derk) die het vertrouwen in dat oale spul nooit hebben opgegeven. Bij de eerstvolgende rustplaats werd namelijk de moderne nieuwe bougie vervangen door een “afdankertje” uit de zestiger jaren, …….en Frank kon weer doortuffen.
Als tweede stop was het cafĂ© Florijn in Gelselaar waar elke deelnemer (uiteindelijk 😉 ) van z’n welverdiende bokbiertje mocht genieten. Ten slotte loodste Henk ons (via een een klein omweggetje ????? (zie kaart hieronder) ) weer naar het mooie Neede waar de nieuwbakken uitbaters Bernard Vreeman en Sandy Rouwenhorst van CafĂ© de Ruif ons als afsluiter trakteerden op een overheerlijk herfstbokbiertje.

161023-bokbiertocht-route

Al met al een zeer geslaagde tocht. We danken Joop voor de ontvangst, Eddy voor de bezemwagen, Henk voor het uitzetten van de rit, Café De Ruif voor de afsluiting en uiteindelijk alle deelnemers van deze tocht die het tot een mooi geheel maakten. We hopen dat er nog vele als deze mogen volgen.

Klik hier voor alle foto’s !!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.