Koningsdag: Traditionele aftrap Solex-seizoen

20240427_105933Zoals de laatste jaren trapten we ook dit seizoen op Koningsdag weer af met onze inmiddels traditionele Koningsrit.
Met 15 deelnemers en Jaap met de bezemwagen was het aan de start nog even wachten op een verlate deelnemer die zijn brommertje vanuit huis niet aan de praat kreeg. In een haastig telefoontje gaf hij paniekerig aan nog even snel de sproeier door moest blazen en de bougie na moest kijken. De wachtende deelnemers zagen even later inderdaad een fietsende Solexrijder voorbij komen die linea recta doorfietste naar het naastgelegen tankstation om daarbij zijn storing te verhelpen :-). (Omwille van de privacy zullen we de naam van deze deelnemer niet vermelden.)
Onder begeleiding van Crescendo vertrokken we niet veel later met Diana voorop voor een mooie rit van ruim 40 km. die amper buiten de voormalige Needse grens kwam. Hiermee werd maar weer eens bevestigd dat wat mooi is niet van ver hoeft te komen. Na een eerste korte stop tussen Noordijk en Gelselaar begeleidde Diana ons naar Camping De Mölnhofte te Diepenheim voor onze horecastop. Omdat het daar niet mogelijk was om onze consumpties apart af te rekenen (????) schoot Henk het bedrag voor. (Voor de deelnemers die nog niet afgerekend hebben, zie Henk’s “tikkie” in onze app-groep om dat alsnog te doen.)
Om ca. 14:00 arriveerden we weer zonder kleerscheuren terug bij Café De Kroeg alwaar we de keus hadden om nog even na babbelen of om op te gaan in het feestgedruis van Oranjepop. Het Solexseizoen is weer begonnen !!!

Alle foto’s: Klik hier
De rit : Klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.