Vlearmoes Angels luidden 2023 gezellig uit

Op zaterdag 30 december luidden we als Vlearmoes Angels, ondanks een aantal zieken, toch met een kleine 30 personen traditioneel het oude jaar weer uit. Gastheer Henk ten Berge van Café De Kroeg en tevens voorzitter van onze mooie club nam zoals gebruikelijk de microfoon ter hand om het afgelopen jaar te evalueren. Met weer mooie ritten, een gelijk gebleven aantal leden, maar een flinke aanwas qua sponsoren was het weer een jaar om tevreden op terug te kijken. Ons bestuurslid Hennie Ordelman verraste de (bestuurs)leden even later met een mooie houten onderscheiding en kreeg menigeen daarbij ook nog een flinke veer in de reet, ….waarvoor dank. Tevens bleek het echtpaar Middelbos het al maar liefst 47 jaar met elkaar uit te houden en was hun dat wel een rondje waard !!! 

WhatsApp-Image-2023-12-31-at-21.40.23Tegen 19 uur werden we getrakteerd op een overheerlijk broodje beenham/pulled chicken, verzorgd door één van onze jongste sponsoren Het Sprokkel Huuske. Bouwonderneming Nijhuis en Pleiter Installaties namen de kosten van deze maaltijd voor hun rekening. 

Met zo’n gezellige club mensen bij elkaar vliegt de tijd en breiden we iets na achten een einde aan deze mooie middag. Zij die huiswaarts keerden kregen een heus Vlearmoes Angels-rugzakje met inhoud mee. De inhoud van het rugzakje wordt in het filmpje hieronder beschreven. 

We wensen alle leden, sponsoren, volgers, abonnees en overige belangstellend een fijne jaarwisseling en een gezond en pruttelend 2024

Alle foto’s: Klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.