Hemels ritje

Probeerseltje, …om vandaag voor het eerst in jaren onze “Hemelse Rit” niet op Hemelvaart te tuffen, maar eens op de zaterdag.
Maaike en Diana boksten het toch maar weer voor elkaar om in no-time voor 16 deelnemers een lokale prachtige rit uit te zetten. Hiermee werd nogmaals benadrukt dat wanneer je binnen de Berkellandse grenzen blijft er nog genoeg valt te genieten. We adviseren de plaatselijke VVV dan ook om onze toeristen zo nu en dan eens een kijkje te laten nemen op onze ritten-pagina. Veel mooier in Berkelland wordt het niet.

20230520_113352

Enigszins bijzonder aan deze zaterdag was wel het opdringerige gedrag van enkele automobilisten die enkele seconden dachten te winnen door ons met bovenmatige snelheid in te moeten halen.
Daar waar wij voorheen gewend waren dat we onderweg vrolijk toegezwaaid door menige fietser/wandelaar was het vandaag ook voor het eerst dat we een wandelaar haar neus dicht-knijpend ons liet passeren. (….welkom in de Achterhoek !!!  😂 )
Maaike en Diana hadden het overigens verder prima geregeld. Een eerste stop na 12 kilometer om vervolgens voor een horecastop aan te leggen bij de “Tuinhutte” in Geesteren viel goed in de smaak. Dat de dames vooraf al aan hadden gegeven dat hier een bereide lunch niet tot de mogelijkheid behoorde en men hier zelf zorg voor diende te dragen nam Jaap dit (niet enigszins onverwacht) wel erg letterlijk. We houden ons voor een volgende rit aanbevolen.
Restte ons verder een prachtige laatste stop bij de ons welbekende visvijver aan de Benninkdijk. Klein smetje op de rit was dat Maaike, ondanks verwoede pogingen van onze Solex-dokter Derk, plaats moest nemen in Hennie’s bezemwagen. Mooi vervolg hierop was wel dat Hans met liefde zijn Solex aan zijn geliefde Maaike meegaf om zelf vanaf de vertrekplek ter voet huiswaarts te keren. (Als VmA-ers gaan we uit van de snelste Google-wandel-route 😉 )

Al met al, …..eenieder bedankt voor weer een mooie tuffende dag.

Foto’s: Klik hier
Ritten: Klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.