Doordeweeks rondje over de Twentse grens

Voor vanavond hebben we als Vlearmoes Angels een avondritje belegd. Op dit kleine doordeweekse eventje kwamen acht enthousiaste leden af die er wel heil in zagen om met z’n allen rustig een klein ritje door Neede en omstreken te tuffen en, niet geheel onbelangrijk, te genieten van het mooie weer.

Vanaf 19.00 vertrokken we vanaf de stamkroeg van ons jaarlijks uitdagende Spartametters, Café D’n Rooi’n Vos, om vanaf daar met z’n negenen rustig genietend richting Twente te togen.

Omdat een avondrit niet al te lang mocht zijn was het, voor een enkeling toch nog onbekende weggetjes, prima om bij de watermolen van Haaksbergen onze eerste plaspauze te mogen genieten.

Toen eenieder, na een klein half uurtje weer bijgekomen en aangesterkt was, was  het zaak om voor het donker toch weer in ons oude vertrouwde Neede terug te komen. Dit lukte, ……zodat wij als motorische, maar overwegend verlichtingloze voortbewegeraars nog een half uurtje mee konden pikken om onze sponsor Café Vally’s met een klein bezoekje konden vereren.

Al met al, ….een naar verluid leuk ritje. D’n Roo’n Vos blij met ons bezoekje, Café Vally’s blij met ons bezoekje, ……maar ook onze werkgevers omdat we tocht zonder kleerscheuren hebben doorstaan en we morgen weer fris en fruitig aan zullen treden, (….al kan een enkeling morgen blijven liggen).

Screenshot_2016-06-09-23-03-29

20160609_185118

20160609_213325

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.