Astra Zenica-tocht met terughoudend aantal deelnemers

Om in het verlengde van de versoepelingen te blijven bleek bij aanvang van de tocht de naamkeuze toch enigszins roet in het eten te hebben gegooid.
Als in het ‘echte leven’ was menig lid terughoudend, ……we vertrokken uiteindelijk met slechts 9 deelnemers.
Desalniettemin volgden we iets voor elven onze route-uitzetter Hans die ons, samen met zoon Duco als bezemwagen (ja, die van hoveniersbedrijf Servaas), voor een verrassende tocht zou zorgen.

Met de weersvoorspellingen van afgelopen week voor deze dag in het achterhoofd was de kledingkeuze vrij divers. 20210704_112740Daar waar de ene solexist voor de korte broek met t-shirt koos, werd anderzijds gekozen voor lange broek met winterjas. In deze gaan verder uiteraard alle credits naar Hans die kosten nog moeite gespaard heeft de route uit te zetten door voorafgaand, in samensprak met de VVV-Neede, bordjes met “Rondje Neede” heeft laten plaatsen (???) zodat we deze blindelings konden volgen.
Soms werd er toch onverwacht van die bordjes afgeweken. Het staat de VVV-Neede overigens vrij hun “Rondje Neede” naar onze verbeterde versie aan te passen en onze overige ritten via onze website te publiceren. 😉

Alle foto’s: Klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.