After Corona Party-rit rond Markelo

13 juni 2021, …..Hugo gaf onlangs aan dat we meer mochten en uiteraard pakken de Vlearmoes Angels die uitspraak dan ook direct met beide handen aan.
Henk en Nina hadden nog een rit (de Bokbiertocht 2020) in de ijskast staan. Het weer was vandaag dermate mooi om deze rit te ontdooien. Voorafgaand aan de rit werd de deelnemers nog wel even medegedeeld dat deze rit meer dan 50 km. zal gaan bestrijken. De afstand weerhield de 20 (!!!) deelnemers er niet van om na de bizarre tijd die achter ons ligt de stoute schoenen aan te trekken en deze afstand niet uit de weg te gaan.

We vertrokken, om 11:45, een kwartiertje later dan was afgesproken met onze nieuwkomers Jos en Erik vanaf Jaap’s privé-café “De Stal” noordwaarts om wat later bleek onze langste tocht ooit te rijden.
Nina leidde ons, vergezeld door met portofoons dragende manlief Henk (rode lantaarn) en Ahric, Romee en Marijn die de bezemwagen bemanden noordwaarts via Diepenheim richting het mooie Markelo.
Onderweg werd bij Herberg “De Pot” in Markelo een korte horecastop ingelast.

In Markelo zelf had menigeen uitsluitend herkenning bij Dieka van de Kruusweg20210613_133558  en de voormalige Bill’s Bar. Het mooiste stukje Markelo, waar je je soms waande in het Duitse Sauerland, was echter menig Vlearmoes Angel onbekend. Des te meer reden om daar dan toch even bij stil te staan en de nodige plaatjes te schieten.
Onze weg vervolgde zich daarna via Goor, Diepenheim en een laatste korte stop nabij Markvelde weer richting “De Stal”.
Met 61,6 kilometer op de teller maakte dit, zoals gezegd, de langste rit ooit door de Vlearmoes Angels uitgezet waarmee het zitvlees in deze eerste rit van het jaar voor menigeen (en vooral Stephan 😀 ) grondig werd getest.

We danken Nina en Henk voor het uitzetten, Jaap en Erika voor de gastvrijheid en Marijn, Ahric en Romee voor het rijden van de bezemwagen.

Voor de foto’s: Klik hier !!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.