Zomeravond-rit met zomerse temperaturen

Met een opkomst van 21 Vlearmoes Angels op deze mooie zomeravond en Derk de Vries als onze navigator kon deze rit vooraf gezien eigenlijk al niet mislukken. Op woensdagavond 22 juni vertrokken we, na een kopje koffie van onze sponsor Café De Kroeg richting het noordoosten. Met Rita Ordelman als onze bezemwagenbestuurder hielden we onze eerst korte stop in de buurt van De Bollert om vervolgens via mooie, voor velen onbekende paadjes, in Diepenheim bij Irma’s onze horecastop te kunnen houden.20220622_181056
Derk zou Derk niet zijn wanneer we ook op de terugweg richting Neede niet werden verrast met een mooie alternatieve route richting Neede.
Na ca. 30 kilometer, wat min of meer standaard is voor een avondrit, konden we inderdaad terugkijken op een zeer geslaagde rit.
Een dermate geslaagde rit waardoor één van onze jongere leden vroeg of onze ritten ook op deze website terug te vinden zijn zodat zijn moeder hem ook eens na kon fietsen. Al onze ritten zijn inderdaad hier op op onze website terug te vinden. Gpx-bestand is daarbij aanwezig en we wensen moeders uiteraard veel fietsplezier.
Onze volgende rit is de openbare 12,5 jaar Jubileumrit op zondag 17 juli a.s.. Opgave kan via dit formulier.

Alle foto’s Zomeravond-rit: Klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.