“Vlearmoesangels” vissen voor het goede doel

Solexclub de Vlearmoesangels hebben het w.e. van 20 nov. Forel gevist bij de forellenvijvers van Deep’n in Diepenheim.

Op zich niet iets bijzonders, maar wel als je de gevangen vis gerookt en wel aan een goed doel schenkt. De club heeft zich bij de oprichting tot doel gesteld eens per jaar iets te organiseren voor een goed doel.

Dit jaar hebben de heren Jan, Klaas, Herbert, Henk, Eddie en Joop gekozen voor Zorgboerderij “D’n Aoverstep” te Neede.

In de voorbereidende gesprekken met de eigenaren van de forellenvijvers kwam al snel ter sprake dat als je niets vangt ook niet iets aan kunt bieden. De eigenaren van de vijvers konden de angels al snel geruststellen en stelden zich garant voor een flink aantal vissen. Hierbij konden ze ook nog vertellen dat er een visvereniging “De Slegge” uit Ter Apelkanaal zich bereid had gevonden de nodige vis ter beschikking te stellen voor dit doel.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een flinke volle boodschappenkrat gerookte forel die door alle aanwezige clienten en begeleiders hartelijk in ontvangst werd genomen.

De Vlearmoesangels willen dan ook graag Alex en Gracia van den Brink van visvijvers Deep’n en de visclub De Slegge uit Ter Apelkanaal hartelijk bedanken voor hun giften en adviezen, om deze actie tot een succes te maken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.