Vally vindt Viltjes-actie Vantastisch

Een maand geleden startten wij onze actie “Een viltje voor Vally” om onze sponsor Café Vally’s in deze bizarre tijden een klein (financieel) steuntje in de rug te geven.
De reacties waren, mede door medewerking van TC-Tubantia en Nieuws uit Berkelland, overweldigend. Zo overweldigend zelfs dat we als Vlearmoes Angels viltjes bij hebben moeten bestellen.
De viltjes bleven echter niet in Neede, ……ook in Eibergen, Almelo, Haaksbergen, Losser en zelfs Venlo zal ons viltje voortaan onder het biertje (of uiteraard ander drankje) als vlekkenvoorkomer functioneren.
Vandaag hebben we Valentijn kunnen verblijden met de opbrengst van onze actie. Voor de toch trieste aanblik van een op zondagmiddag gesloten kroeg mochten we toch een verraste Valentijn, mede dankzij alle deelnemers, een bedrag van maar liefst € 750,00 overhandigen. Een bedrag waar we als solexclub nooit rekening mee hebben durven houden. Nogmaals, en uiteraard ook namens Vally zelf, alle deelnemers bedankt voor jullie deelname aan deze actie !! Sjappo !!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.