Prachtige Nazomer-rit met een bittere bijsmaak

Voor vandaag werd er weer eens voor gekozen om Café Vally’s als vetrekpunt te nemen. Behalve het wijzigen van het vertrouwde vertrekpunt “Café De Kroeg” naar vandaag “Café Vally’s” stond er voorafgaand aan onze rit een bijzonder moment op het programma: In colonne reden we, samen met de door hem geliefde Unimogs, met een laatste groet langs het huis van ons  zeer gewaardeerde, maar helaas ongeneeslijk zieke, lid Gerard (Bruin) Geerdink. Al etend uit zijn Danoontje  bevestigde Gerard maar weer eens wat deze verschrikkelijke ziekte in korte tijd met een mens kan doen. Onze flits-actie werd echter wel met wederzijds applaus gewaardeerd. Met een hand, knikje, vuist, knuffel of opbeurend woordje naar Gerard vervolgden wij onze tocht.  Gerard, …. het ga je goed !!!

De korte en bondige rit van ca. 30km. was uitgezet door Gerco en Rolf. Via een eerste stop bij Het Hambroek en mooie paadjes door het Borculose Vlierbeek was menigeen de weg op voorhand al kwijt. Grootste uitdaging voor Gerco en Rolf was echter een rit uit te zetten waar niemand van ons ooit eerder geweest zou zijn. Navraag bij Derk de Vries tijdens de laatste stop bij Café Florijn in Gelselaar deed echter bevestigen dat dat niet het geval was. Voor de meeste deelnemers gold dit echter gelukkig niet.

Met de frikandellen van Gerco bij Florijn was het nog maar een klein stukje richting Neede. Met Herbert en Jos (beide ‘n lekk’n baand) gezellig knus in de bezemwagen van Tijs en sappige verhalen van Jan met koffie in de lift van een cruiseschip werd ook deze rit uiteindelijk wel weer met lachen, gieren en brullen uiteindelijk bij ons vertrekpunt, zelfs nog met een rondje op afstand van Gerard zelf, bij Vally’s afgesloten. Ondanks alles, …..wat hebben wij toch een fantastische  club !!

Alle foto’s: Klik hier
De rit: Klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.