PrACHTige Bokbiertocht

Met het inplannen van onze jaarlijkse ritten is de Bokbiertocht de laatste tocht van het seizoen omdat de weergoden ons daarna toch echt in de steek zullen laten. Niets aan deze dag was echter minder waar en een mooi nazomerzonnetje brACHT het tot prACHTig solexweer. Het was deze keer de eer aan Han en Eddy die ons langs de mooiste Needse plekjes brACHTen. CafĂ© Vally’s sponsorde de versnaperingen onderweg. Evenals de laatste twee edities was het weer Joachim Geerdink, deze keer niet in z’n eendje maar wederom vergezeld van fotograaf Gijs van Geijtenbeek, die de bezemwagen bestuurde.
Bij veel van onze ritten komen we vaak op wegen en paden waar menig Vlearmoes Angel het bestaan niet van wist. Het bijzondere aan deze rit was wel dat we onverwACHT een aantal keren achtjes bleken te rijden en we ons soms afvroegen of we hier zonet ook al niet langs gereden hadden. Maar ongeACHT of we nou achtjes rijden, …al pruttelend zijn we in onze sas en zelden verloopt een rit zoals verwACHT.

Een klein smetje op de tocht was toch wel dat onverwACHT enkele kilometers voor het einde de groep noodgedwongen opgesplitst werd. De onlangs aangeschafte portofoon stond bij Han blijkbaar dusdanig zACHT dat hij niet hoorde dat menigeen zijn verwoestende tempo niet bij kon houden. Uiteindelijk werd de tocht toch door iedereen zonder kleerscheuren volbrACHT en werd op het terras nog even flink nagenoten van het prACHTige nazomerweer.

Klik hier voor alle foto’s (met dank aan Gijs van Geijtenbeek)

IMG_7333

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.