Oudejaarsborrel VmA maakt 2015 compleet

Dinsdagmiddag 29 december 2015 vond de traditionele oudejaarsborrel weer plaats in ons clubhuis “Le Garage”. Met een opkomst van ongeveer 30 personen was het weer een volle bak. Joop had voor deze gelegenheid een alternatief urinoir in elkaar geknutseld waarbij de wandtekst je er wel van weerhield om buiten de pot te pissen.
Voorzitter Henk ten Berge had een mooie speech voorbereid. DSC01994Hoogtepunt uit de speech was wel het benoemen van de (maar liefst) negen nieuwe leden die onze club dit jaar rijker werd. Daarnaast gaf onze nieuwste sponsor Han Bosch aan vanwege onze explosieve groei volgend jaar zijn tuin-accommodatie  beschikbaar te stellen voor onze oudejaarsborrel 2016. Alsof dat nog niet genoeg was werd aan alle leden van de Vlearmoes Angels een korting van 15% toegezegd bij aankopen uit zijn schildersbedrijf.

Maar ook de andere sponsoren lieten ons niet in de kou staan. Cafetaria Smul Grill verwende ons met een flinke dosis bittergarnituur, …..waarvoor dank. Daarnaast was het Bouwonderneming René Nijhuis die er voor zorgde dat we rond etenstijd werden voorzien van een overheerlijk broodje warm vlees van keurslager Boenders uit Eibergen.

Al met al een wederom zeer geslaagde oudejaarsborrel.

Het bestuur van de Vlearmoes Angels wenst hierbij iedereen een fijne jaarwisseling en een pruttelend 2016.

Voor alle foto’s van de oudejaarsborrel: Klik hier !!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.