Oudejaarsborrel met multi-functional

We zouden de Vlearmoes Angels niet zijn als we ook dit jaar niet uitbliezen met onze traditionele Oudejaarsborrel. Met oliebollen, beschikbaar gesteld door Bakkerij Stroet, werden ruim 30 personen wederom gastvrij ontvangen in het tuinhuis van Han Bosch. Onze voorzitter Henk ten Berge blikte in een korte toespraak op zijn eigen karakteristieke wijze terug op het Solexjaar 2018. Een jaar met voor- en tegenspoed waar onze club wederom een kleine groei qua ledenaantal mocht meemaken. Ook werden de leden die onlangs een fruitmand mochten ontvangen nog even een hart onder de riem gestoken.
Daarnaast werden al onze sponsoren benoemd, in het bijzonder Bouwonderneming Nijhuis en Lankwarden Bouw die het buffet en tevens de laatste uitgave van onze shirts en polo’s hebben gesponsord.
Als klap op de vuurpijl werden onze leden blij verrast met een door Hennie Ordelman ontworpen multi-functional waar een beetje solexrijder eigenlijk niet zonder kan.
In het onderstaande filmpje wordt door Joop en Hennie op hilarische wijze de werking van deze multi-functional uitgelegd.
Al met al een gezellige happening die volgend jaar zeker weer een vervolg zal krijgen. Als Vlearmoes Angels wensen we iedereen nogmaals een fijne jaarwisseling en een gezond en pruttelend 2019 toe.

Klik hier voor de foto’s !!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.