Oudejaarsborrel 2019

Gisteren luidden we met z’n allen 2019 uit tijdens onze traditionele Oudejaarsborrel. Dit jaar werden we door Henk en Vally welkom geheten in hun fantastische etablissement “Café De Kroeg“. Het etablissement dat zich maar weer eens bewees een uitermate geschikte plek te zijn voor al uw besloten feestjes.

Na een korte, bondige en met vlagen emotionele toespraak van onze voorzitter Henk ten Berge werd het buffet zo rond 5-en door diezelfde Henk geopend. Het Chinees-Indisch buffet, gesponsord door Sander en René van resp. Bouwbedrijf Lankwarden B.V. en Bouwonderneming Nijhuis, werd geserveerd door onze enige en echte Chinees-Indisch restaurant aan de Rapenburg in ons enige echte mooie Neede.

Nadat eenieder z’n buikje rond gegeten (en gedronken) had werd het feestje iets na 8-en (….zelfs Joop was er nog (????)) afgesloten en kreeg elke Vlearmoes Angel nog een kleine attentie mee in de vorm van een bottle-cooler en een door ons lid Tineke de Vries handgemaakt vleermuisje dat zich ongetwijfeld als heus collectors-item zal gaan ontplooien.

De bottle-cooler bewees overigens al snel na afloop een geschenk te zijn dat zowel voor jong als oud dienst zou kunnen doen. Je bent nooit te jong om met het Vlearmoes-Angels-virus besmet te worden :-).

Klik hier voor alle foto’s.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.