Officiële week voor de Vlearmoes Angels

Terwijl deze week de snijdende oostenwind ons er van weerhield om maar enigszins aan onze brommertjes te denken was het toch een historische week voor onze club.
Nadat we ons vorig jaar al in hadden laten schrijven bij de KvK ging uiteindelijk deze week eindelijk de kogel door de kerk voor het ‘grote werk’.

Op maandag 6 februari jl. is de Solexclub Vlearmoes Angels na goedkeuring van onze ledenvergadering statutair vastgelegd als officiële vereniging. Daarnaast zijn uiteraard de benodigde verzekeringen afgesloten om het geheel compleet te maken.

Wij zijn trots op onze vereniging, onze leden en vooral de belangeloze inzet van notaris Kraayenhof te Borculo waar onze statuten vastgelegd zijn. We hadden nooit hadden gedacht dat wat in 2009 als “geintje” aan de stamtafel bij Café Vally’s begon 7 jaar later als officiële vereniging in de boeken zou komen te staan.

We danken eenieder voor de ondersteuning van onze club die we tot nu toe in welke hoedanigheid dan ook hebben gehad en wensen alle leden nog veel pruttelende gezonde jaren in een eveneens net zo gezonde officiële pruttelende club.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.