Goede opkomst bij eerste contactavond

Ondanks dat menig Vlearmoes Angel bij brommerpech altijd al wel een collega-angel benaderde leek het ons toch wel een goed idee om eens in de zoveel tijd als Vlearmoes-Angels zo maar even een “samenkomen” te organiseren.

20160512_194450

Voor vanavond stond deze bijeenkomst voor de eerste keer op onze agenda. Zonder ons zelf op de borst te kloppen wierp deze avond met een opkomst van 17 leden voor een enkel (nieuw) lid toch al direct zijn vruchten af. Wat is er nou immers mooier dan al fietsend op een Solex met een nat bezweet voorhoofd binnen te komen, …..om daarna met het advies van enkele technici binnen 5 minuten de bijeenkomst al weer pruttelend te mogen verlaten. (De bewuste rijder (J.I) nam de aanwezige kennis overigens wel met dank aan en heeft de resterende avond toch benut om toch nog meer contacten te leggen.)

20160512_194511

Daarnaast was ook één van onze nieuwste leden Hennie Ordelman aanwezig. Hennie heeft zichzelf vanwege een motorongeluk in 1988 als rolstoeler voorgenomen zich ook door een Solex-motor in zijn eigen rolstoel voort te kunnen laten bewegen. Het bijzondere aan dit verhaal is dan wel dat Hennie als technicus dit hele project zelf via de pc bedenkt, …..maar dat daarnaast ook zelf in de praktijk ontwikkelt en fabriceert.

Hennie heeft ons intussen al enkele foto’s van het project laten zien. Zodra zijn project is volbracht zullen we uiteraard het eindresultaat op onze site tonen waarmee wij meteen verwachten niet de enige, ….maar wel de eerste site te zijn. Hou dus onze site in de gaten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.