De Vostocht: Editie 2014

Op zondag 6 juli was er weer de jaarlijkse tocht met de Spartametters van Café D’n Rooi’n Vos. Dit jaar lag de organisatie in handen van Café D’n Rooi’n Vos waar we ‘s morgens om 11:00u werden ontvangen met een flink ontbijt. Om 11:30u vertrokken we met ca. 25 personen richting het zonnige zuiden. Via de Oudestraat togen we richting Haarlo, Old Eibergen, Lievelde om uiteindelijk in De Schans te pauzeren.

Intussen moest Ronald te Nieuwenhuis de strijd staken wegens brommerpech. De bezemwagen, die we liever niet gebruiken, deed toch z’n goede dienst.


Na de pauze was het echter Klaas’ brommertje die dienst weigerde. Met Klaas’ solex in de bezemwagen waren de plaatsen in de bezemwagen vergeven.

Niet veel later was het echter de achterband van de brommer van Vos zelf die vlak voor Vragender klapte.

Om ruimte in de bezemwagen te maken voor eventueel nog komende pechgevallen werden de defecte brommertje gestald bij Café Beneman te Vragender (waarvoor dank) alwaar we ze een dag later wel zouden ophalen. Met de buienradar in de hand werd het daarna tijd om zo snel mogelijk (en raps dat ging het!!) weer richting het mooie Neede te togen. Bij Eibergen kregen we 10 minuten voor aankomst toch nog een klein kladdeke regen op ons dak. Echter niet voldoende om ons uit het veld te slaan.

Na teruggekomen te zijn bij D’n Rooi’n Vos wachtte ons een kleine bbq met een natje en een droogje.

Gastrijder Wichert Hogeweg, die als hoogste bieder op ‘een dagje met de Vlearmoes Angels’ tijdens ons goede doel-actie bij Vallys Glazen Huis meereed, kreeg als aandenken nog een miniatuur- Solex aangeboden. Wichert had zienderogen genoten en bedankte op zijn beurt de Angels weer.
We bedanken op onze beurt Rene Lensink weer voor deze geweldige dag.

Foto’s: Klik hier!!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.