De Vlearmoes Angels BBQ-middag

Afgelopen zondag beleefden we onze BBQ-middag, …..deze keer volledig gesponsord door Bouwonderneming Nijhuis en Café Vally’s. Om 13:30 verzamelden we ons bij Vally’s om voorafgaand aan de bbq eerst nog even een klein blokje om te pruttelen. Met 16 Vlearmoes Angels en 2 gastrijders (Nina van Henk en Rudy (zus van Hennie en Diana)) vertrokken we met een mooie grote groep in een heerlijk nazomer-zonnetje. Jan en Diana Markerink leidden ons in een tocht van zo’n kleine 28 km. langs plekjes waar lang niet alle deelnemers ooit waren geweest. 

De bezemwagen werd ditmaal gereden door Joachim Geerdink die dit spontaan aanbood. De bus werd beschikbaar gesteld door Lijstenmakerij Martin. De bezemwagen bleek gelukkig niet nodig, maar beiden uiteraard dank voor het rijden en beschikbaar stellen van de bus.

Na thuiskomst werden de brommertjes naar huis gebracht om vervolgens van de overheerlijke bbq te mogen genieten. Er was van alles in overvloed. Uiteindelijk hadden we zelfs enkele heren van Sp. Neede 1 nodig om alles te kunnen verorberen.  Met de buikjes vol werd er nog lang nagenoten van deze mooie Vlearmoes Angels-middag. 

Over enkel weken (zondag 16 september) wacht ons alweer onze volgende (openbare) rit. Opgave is hiervoor nog steeds mogelijk door te mailen naar info@vlearmoesangels.nl.  

Klik hier voor alle foto’s.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.