Challenge: Eddy the Eagle 50 years

Afgelopen dinsdag vierde onze solexerende groenteboer zijn 50e verjaardag. Uiteraard een datum voor de Vlearmoes Angels om ‘even’ bij stil te staan.

We zouden de Vlearmoes Angels niet zijn dan dat wij (om oa geografische redenen) besloten het ditmaal ietwat anders aan te pakken dan gebruikelijk.

Nadat Eddy afgelopen dinsdag een plaquette als aandenken “voor het leven”  ontving, vonden wij het als bestuur van de VmA  dat Eddy voor de overige bijdrage toch zelf ook wel enigszins zijn best mocht doen. De uitdaging was om 50 rondjes in z’n eigen voortuin op een Solex rond te rijden.

Onze Eddy nam uiteraard deze uitdaging met 2 armen, 2 handschoenen, een warme USSR-muts en een geleende Solex aan. Als bestuur begrepen we natuurlijk dat het Eddy niet zou bekoren wanneer het uitsluitend om die 50 rondjes te doen zou zijn.

Om alles enigszins daarom toch in goede banen te leiden en eventuele onderkoeling, ondervoeding, uitdroging te voorkomen zijn door het bestuur de nodige voorzorgmaatregelen genomen. Abraham’s woorden: ” ‘t was een mooi’n middag, …..bedankt!!”.

Wij als VmA: Eddy: bedankt !!!

20151108_145627

Voor alle foto’s: Klik hier
Voor alle video’s: Klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.